Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «2η Πανελλήνια Συνάντηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων»

Από astronomia.gr
Πήδηση στην πλοήγησηΠήδηση στην αναζήτηση
 
(Μία ενδιάμεση αναθεώρηση από τον ίδιο χρήστη δεν εμφανίζεται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Κατά τη διάρκεια των εργασιών του [[5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας|5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας]] που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα τον Οκτώβριο του 2007, συζητήθηκε το μέλλον της εξόρμησης που είχε λάβει χώρα, για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2007, στη Δίρφη Ευβοίας. Τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί ξανά το καλοκαίρι του 2008 η Πανελλήνια Εξόρμηση στη Δίρφη υπό την αιγίδα της [[Εταιρεία Αστρονομίας Χαλκίδας|Εταιρείας Αστρονομίας Χαλκίδας]], όπως η ίδια η ετιαρεία πρότεινε.  
+
Κατά τη διάρκεια των εργασιών του [[5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας|5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας]] που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα τον Οκτώβριο του 2007, συζητήθηκε το μέλλον της εξόρμησης που είχε λάβει χώρα, για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2007, στη Δίρφη Ευβοίας. Τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί ξανά το καλοκαίρι του 2008 η Πανελλήνια Εξόρμηση στη Δίρφη υπό την αιγίδα της [[Εταιρεία Αστρονομίας Χαλκίδας|Εταιρείας Αστρονομίας Χαλκίδας]], όπως η ίδια η εταιρεία πρότεινε.  
  
  
Γραμμή 5: Γραμμή 5:
  
  
Σύμφωνα με απόφαση της συνάντησης των συλλόγων ερασιτεχνικής αστρονομίας, που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 15 Νοεμβρίου 2008, η [[3η Πανελλήνια Θερινή Συνάντηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων|3η Πανελλήνια Εξόρμηση]] θα διοργανωθεί από τον [[Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας|Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας]] το καλοκαίρι του 2009. Τόπος της εξόρμησης θα είναι το Όρος Καλλίδρομο, στο καταφύγιο της "Αναύρας" σε υψόμετρο 600 μέτρων.  
+
Σύμφωνα με απόφαση της συνάντησης των συλλόγων ερασιτεχνικής αστρονομίας, που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 15 Νοεμβρίου 2008, η [[3η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων|3η Πανελλήνια Εξόρμηση]] θα διοργανωθεί από τον [[Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας|Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας]] το καλοκαίρι του 2009. Τόπος της εξόρμησης θα είναι το Όρος Καλλίδρομο, στο καταφύγιο της "Αναύρας" σε υψόμετρο 600 μέτρων.  
  
[[Κατηγορία:Αστρονομία στην Ελλάδα]]
+
[[Κατηγορία:Πανελλήνιες Εξορμήσεις Ερασιτεχνών Αστρονόμων]]

Τελευταία αναθεώρηση της 19:44, 25 Νοεμβρίου 2009

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα τον Οκτώβριο του 2007, συζητήθηκε το μέλλον της εξόρμησης που είχε λάβει χώρα, για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2007, στη Δίρφη Ευβοίας. Τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί ξανά το καλοκαίρι του 2008 η Πανελλήνια Εξόρμηση στη Δίρφη υπό την αιγίδα της Εταιρείας Αστρονομίας Χαλκίδας, όπως η ίδια η εταιρεία πρότεινε.


Η συνάντηση ορίστηκε για τον Ιούλιο του 2008 αλλά δυστυχώς οι διοργανωτές αποφάσισαν να την ακυρώσουν εξαιτίας της μικρής συμμετοχής ερασιτεχνών αστρονόμων.


Σύμφωνα με απόφαση της συνάντησης των συλλόγων ερασιτεχνικής αστρονομίας, που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 15 Νοεμβρίου 2008, η 3η Πανελλήνια Εξόρμηση θα διοργανωθεί από τον Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας το καλοκαίρι του 2009. Τόπος της εξόρμησης θα είναι το Όρος Καλλίδρομο, στο καταφύγιο της "Αναύρας" σε υψόμετρο 600 μέτρων.