Συζήτηση κατηγορίας:Άστρα

Από astronomia.gr
Αναθεώρηση ως προς 01:40, 14 Δεκεμβρίου 2006 από τον WikiPerson (συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Πήδηση στην πλοήγησηΠήδηση στην αναζήτηση

Αυτή η κατηγορία, καθώς και οι κατηγορίες Πλανήτες, Αστερισμοί, Αντικείμενα Messier, αποτελούν Κατηγορίες και συγχρόνως υποκατηγορίες της κατηγορίας Αστρονομία... Μήπως δε θα έπρεπε να γίνεται αυτό; --Vag stephanou 10:01, 31 Αυγούστου 2006 (UTC)

Γενικά οι υποκατηγορίες αντιμετωπίζονται από το σύστημα ως κατηγορίες (όταν πας στο αναλυτικό link της κεντρικής). Οσον αφορά την τακινόμηση, πιστεύω ότι ως υποκατηγορίες της αστρονομίας είναι το σωστό. WikiPerson

Α οκ. Νόμιζα πως μόνο οι αρχικές κατηγορίες μπαίνουν στην αρχική σελίδα. Για το ότι πρέπει να μπουν ως υποκατηγορίες στην Αστρονομία συμφωνώ!--Vag stephanou 19:05, 31 Αυγούστου 2006 (UTC)


Θεώρησα πως είναι καλύτερο, η υποκατηγορία Διπλοί Αστέρες να είναι υποκατηγορία της υποκατηγορίας Άστρα και να μην είναι ξεχωριστή.

--Quendi 17:02, 22 Οκτωβρίου 2006 (UTC)

Προσθήκη Αρθρου

Πώς προσθέτω ένα άρθρο σε υποκατηγορία ή απλά χωρίς να ανήκει κάπου;


Διάβασε το FAQ. Εκεί λέει, μεταξύ άλλων:


Δείτε τις διαθέσιμες κατηγορίες άρθρων. Για να εντάξετε ένα άρθρο σε κατηγορία απλά γράψτε τον εξής κώδικα στο τέλος του άρθρου:

[[Κατηγορία:Τίτλος Κατηγορίας]].

Είναι πιθανό ορισμένα θέματα που ανήκουν στη φυσική να συμπεριληφθούν (π.χ. Ηλεκτρόνιο) μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητες για την κατανόηση αντίστοιχων εννοιών της αστροφυσικής ή της αστρονομίας. Η εγκυκλοπαίδεια δεν έχει σκοπό να παρέχει γνώσεις στοιχειώδους φυσικής ή μαθηματικών.


Με άλλα λόγια πρώτα φτιάχνεις ένα νέο άρθρο (κι αυτό υπάρχει στο FAQ) και μετά το εντάσεις σε κατηγορία.--WikiPerson 01:40, 14 Δεκεμβρίου 2006 (UTC)