Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Αστρονομική Εταιρία Βορείου Αιγαίου "Γαλιλαίος"»

Από astronomia.gr
Πήδηση στην πλοήγησηΠήδηση στην αναζήτηση
μ (Η Ομάδα Φίλων Αστρονομίας Λέσβου μετονομάστηκε σε Αστρονομική Εταιρία Βορείου Αιγαίου "Γαλιλαίος": Μετανομασία ομάδας-επίσημη αναγνώριση )
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Η ομάδα ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2006. Όπως διαβάζουμε στην ηλεκτρονική σελίδα της ομάδας:
+
[[Εικόνα:Etaireia voreiou aigaiou 2.gif]]
  
  
"Ο σκοπός λειτουργίας της Ομάδας Φίλων Αστρονομίας Λέσβου είναι από τη μια να δημιουργήσει και να καλλιεργήσει το ενδιαφέρον και την αγάπη των κατοίκων του νησιού μας για την παρατηρησιακή αστρονομία, το θαυμάσιο θέαμα που προσφέρει ο νυκτερινός ουρανός και από την άλλη να αποτελέσει ένα κόμβο επικοινωνίας, ανταλλαγής γνώσεων, εμπειριών ανάμεσα σε ανθρώπους που τους ενώνει η κοινή αγάπη για το σύμπαν και το “ταξίδι” στα ουράνια σώματα και φαινόμενα."
+
Tο καλοκαίρι του 2006 ιδρύθηκε η Ομάδα Φίλων Αστρονομίας Λέσβου. Συνέχεια και εξέλιξη της Ομάδας αποτελεί η μη κερδοσκοπική εταιρία  “ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” με τον διακριτικό τίτλο “ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ” και έδρα την πόλη της Μυτιλήνης, η οποία αναγνωρίστηκε από το πρωτοδικείο τον Ιανουάριο του 2007.
 +
 
 +
 
 +
Όπως διαβάζουμε στην ηλεκτρονική σελίδα της ομάδας: 
 +
 
 +
 
 +
''"Ο σκοπός λειτουργίας της Αστρονομικής Εταιρίας Βορ. Αιγαίου "Γαλιλαίος" είναι από τη μια να δημιουργήσει και να καλλιεργήσει το ενδιαφέρον και την αγάπη των κατοίκων του νησιού μας για την παρατηρησιακή αστρονομία, το θαυμάσιο θέαμα που προσφέρει ο νυκτερινός ουρανός και από την άλλη να αποτελέσει ένα κόμβο επικοινωνίας, ανταλλαγής γνώσεων, εμπειριών ανάμεσα σε ανθρώπους που τους ενώνει η κοινή αγάπη για το σύμπαν και το “ταξίδι” στα ουράνια σώματα και φαινόμενα."''
  
  

Αναθεώρηση της 17:10, 5 Μαρτίου 2007

Etaireia voreiou aigaiou 2.gif


Tο καλοκαίρι του 2006 ιδρύθηκε η Ομάδα Φίλων Αστρονομίας Λέσβου. Συνέχεια και εξέλιξη της Ομάδας αποτελεί η μη κερδοσκοπική εταιρία “ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” με τον διακριτικό τίτλο “ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ” και έδρα την πόλη της Μυτιλήνης, η οποία αναγνωρίστηκε από το πρωτοδικείο τον Ιανουάριο του 2007.


Όπως διαβάζουμε στην ηλεκτρονική σελίδα της ομάδας:


"Ο σκοπός λειτουργίας της Αστρονομικής Εταιρίας Βορ. Αιγαίου "Γαλιλαίος" είναι από τη μια να δημιουργήσει και να καλλιεργήσει το ενδιαφέρον και την αγάπη των κατοίκων του νησιού μας για την παρατηρησιακή αστρονομία, το θαυμάσιο θέαμα που προσφέρει ο νυκτερινός ουρανός και από την άλλη να αποτελέσει ένα κόμβο επικοινωνίας, ανταλλαγής γνώσεων, εμπειριών ανάμεσα σε ανθρώπους που τους ενώνει η κοινή αγάπη για το σύμπαν και το “ταξίδι” στα ουράνια σώματα και φαινόμενα."


Επίσημη Ιστοσελίδα